1200 TL ve üzeri siparişlerde ÜCRETSİZ kargo – 7 iş günü içinde teslimat – Teslimattan sonraki 14 gün içinde değişim imkanı

Paşmina şallar - Diamond ve Platinum

Blog Peter Greša

Paşmina şallar, kaşmir yününden dokunmuş en şık ürünlerden biridir. Kaşmir keçilerinin ipeksi yünlerinden elde dokunarak üretilen bu şallar, yumuşacık dokunuşları, canlı renkleri ve muazzam şık görünümleri ile yüzyıllardır kadınların gözde aksesuarlarından biri olmuştur. Son yılların en popüler ürünleri arasına giren paşmina şallar, Angelina Jolie ve Nicole Kidman gibi yıldızların kreasyonlarını süslemektedir. Hollywood'un dünya modasına yansıması ile paşminalar sadece Amerika'da değil, Avrupa'da ve Türkiye'de de oldukça beğenilen ve tercih edilen aksesuarlar haline gelmişlerdir.

Koleksiyonumuzdaki paşmina şallar Diamond ve Platinum olarak iki gruba ayrılmaktadır.

Diamond Koleksiyonu

Diamond paşminalar sizi ayrıcalıklı hissettirecek, olağanüstü şık ve moda şallardır. %100 Kaşmirden üretilmiş, doygun renkleri ve mütevazi şıklığı ile çok beğenilen eşsiz ürünlerdir.

Platinum Koleksiyonu

Platinum şallar, iki çok özel doğal tekstil malzemesini bir araya getiren, %70 Kaşmir ve %30 İpek karışımı lüks aksesuarlardır. Yumuşacık, incecik ve aynı zamanda kullanımı çok rahat olan bu şallar capcanlı renkleri ve özgün desenleri ile son derece şıktır.